Koude voorgerechten

Half dozijn wilde oesters natuur (seizoen) 

In olijfolie gemarineerde verse zalm met basilicum 

Carpaccio van rundvlees met truffelolie en Parmezaanse kaas 

Halve Canadese kreeft in schoonzicht (2 personen) 

Salade van kreeft met vinaigrette van balsamico en honing  per 2 peronen       

 

Warme voorgerechten

Kroketten van grijze garnalen met carpaccio van tomaat 

Kikkerbilletjes met botersausje van groene kruiden en zachte look 

Gegrilde scampi’s met Provençaalse pikante lookboter 

Half dozijn oesters in champagnesaus (seizoen) 

Gebakken ganzenlever met appeltjes en bigaradesaus 

Stoofpotje van zeekreeft met champagnesaus (2 personen) 

 

Soepen

 

Bisque van kreeft met Armagnac 

 

Hoofdgerechten vis

 

Noorse zalmfilet met spek en korstjes, champagnesaus 

Kabeljauwrugstuk met op het moment geklopte mousselinesaus  per 2 personen 

In hoeveboter gebakken verse zeetong dagprijs

Grietfilet “Dugléré” Champangnesaus/tomaat/ fijne kruiden 

Volledige zeekreeft (bereiding naar keuze) + aardappelgerecht 

            – A la nage (bouillon met fijne groentjes)

            – In schoonzicht (salade, tomaat, ei, cocktailsaus)

            – A l'amoricaine (kreeftsaus)

            - Currysaus en appeltjes (toomsausje met curry)

            – Gegrild (botersausje met fijne kruiden en look)

             – Thermidor (mosterdsausje en kaas)

 

Hoofdgerechten vlees

Chateaubriand met groene pepersaus 

Chateaubriand met champignonsaus 

Chateaubriand met verse bearnaisesaus (vanaf 2 personen) 

Kalfszwezeriken met portosaus 

 

Bij ons op voorafgaande reservatie te verkrijgen:

Jumbomosselen (seizoen) dagprijs

Zeevruchtenschotel (vanaf 2 personen) 

Visfondue met 3 warme sausjes (vanaf 4 personen)

Echte Zwitserse kaasfondue (vanaf 4 personen)

Suggesties volgens marktaanbod

 

Nagerechten-Desserts

 

Ambachtelijk vanilleroomijs met warme chocolade 

          Dame blanche (glace maison)

Kolonel citroensorbet met Wodka 

          Colonel Sorbet citron arrosé à la Vodka

Nougatijs met coulis van rode vruchten

          Nougat glacé au coulis de fruits rouges

Ijssoesjes met vanilleijs en warme chocolade 

           Profiteroles glacées au chocolat chaud

Trio van huisbereide Sorbets 

          Trio de Sorbets maison

Sabayon geparfumeerd met Amaretteo Di Saronno ( 2pers) 

           Sabayon au Amaretto Di Saronno, glace vanille (2cts.)

Fruitassortiment met ijs en coulis van frambozen 

          Assortiment de fruits, glace vanille et coulis de framboises

Nomandische pannekoek geflambeerd met Calvados 

          Crêpe normande flambé au Calvados

 

Warme dranken – Boissons chaudes

Koffie met versnaperingen 

          Café et mignardises

Thee naar keuze met versnaperingen 

          Thé au choix et mignardises

Irish koffie 

           Irish coffee

 

 

 

Restaurant Scalini tel  056 40 35 00  geloten op maandag en zaterdagmiddag.

 


Maak jouw eigen website met JouwWeb