Koude voorgerechten
Half dozijn wilde oesters natuur (seizoen)
In olijfolie gemarineerde verse zalm met basilicum
Carpaccio van rundvlees met truffelolie en Parmezaanse kaas
Halve Canadese kreeft in schoonzicht (2 personen)
Salade van kreeft met vinaigrette van balsamico en honing per 2 peronen
Warme voorgerechten
Kroketten van grijze garnalen met carpaccio van tomaat
Kikkerbilletjes met botersausje van groene kruiden en zachte look
Gegrilde scampi’s met Provençaalse pikante lookboter
Half dozijn oesters in champagnesaus (seizoen)
Gebakken ganzenlever met appeltjes en bigaradesaus
Stoofpotje van zeekreeft met champagnesaus (2 personen)
Soepen
Bisque van kreeft met Armagnac
Hoofdgerechten vis
Noorse zalmfilet met spek en korstjes, champagnesaus
Kabeljauwrugstuk met op het moment geklopte mousselinesaus per 2 personen
In hoeveboter gebakken verse zeetong dagprijs
Grietfilet “Dugléré” Champangnesaus/tomaat/ fijne kruiden
Volledige zeekreeft (bereiding naar keuze) + aardappelgerecht
– A la nage (bouillon met fijne groentjes)
– In schoonzicht (salade, tomaat, ei, cocktailsaus)
– A l'amoricaine (kreeftsaus)
- Currysaus en appeltjes (toomsausje met curry)
– Gegrild (botersausje met fijne kruiden en look)
– Thermidor (mosterdsausje en kaas)
Hoofdgerechten vlees
Chateaubriand met groene pepersaus
Chateaubriand met champignonsaus
Chateaubriand met verse bearnaisesaus (vanaf 2 personen)
Kalfszwezeriken met portosaus
Bij ons op voorafgaande reservatie te verkrijgen:
Jumbomosselen (seizoen) dagprijs
Zeevruchtenschotel (vanaf 2 personen)
Visfondue met 3 warme sausjes (vanaf 4 personen)
Echte Zwitserse kaasfondue (vanaf 4 personen)
Suggesties volgens marktaanbod
Nagerechten-Desserts
Ambachtelijk vanilleroomijs met warme chocolade
Dame blanche (glace maison)
Kolonel citroensorbet met Wodka
Colonel Sorbet citron arrosé à la Vodka
Nougatijs met coulis van rode vruchten
Nougat glacé au coulis de fruits rouges
Ijssoesjes met vanilleijs en warme chocolade
Profiteroles glacées au chocolat chaud
Trio van huisbereide Sorbets
Trio de Sorbets maison
Sabayon geparfumeerd met Amaretteo Di Saronno ( 2pers)
Sabayon au Amaretto Di Saronno, glace vanille (2cts.)
Fruitassortiment met ijs en coulis van frambozen
Assortiment de fruits, glace vanille et coulis de framboises
Nomandische pannekoek geflambeerd met Calvados
Crêpe normande flambé au Calvados
Warme dranken – Boissons chaudes
Koffie met versnaperingen
Café et mignardises
Thee naar keuze met versnaperingen
Thé au choix et mignardises
Irish koffie
Irish coffee
Restaurant Scalini tel 056 40 35 00 geloten op maandag en zaterdagmiddag.
Maak jouw eigen website met JouwWeb